Aalborg Bæredygtighedsfestival

Vi glæder os vildt til at blive en del af Bæredygtighedsfestivalen på fredag – og håber at vi ses!

Det enorme program omkring festivalen kan ses på http://www.xn--bredygtighedsfestival-f3b.dk/program - der er mere end 180 aktører involveret i arrangementet og foreningen Socialøkonomi Nordjylland er der naturligvis også med eget arrangement.

Find os og få inspirerende input til at tænke socialt bæredygtigt på ”Grøn scene” på Honnørkajen fredag den 14.-9. i tidsrummet 12.30-16.30:

  • 12.30-16.30: Socialøkonomisk marked – stande med informationer om de mange forskellige nordjyske tilbud og initiativer (der er stadig plads, hvis du vil præsentere DIN virksomhed!)
  • 13.00-14.30: Pitch af 5 spændende Nordjyske virksomheder, der tager socialt ansvar og mulighed for ”speeddating” med andre virksomheder om samarbejde omkring menneskelig bæredygtighed.
  • 14.30-15.00: Networking og pause med kaffe og forfriskninger fra Cafe Smile
  • 15.00-16.00: Inspirerende oplæg ”Find dit hvorfor – om virksomheder med noget på hjerte” med Jonathan Løw, forfatter og foredragsholder

Do's and don'ts ved socialøkonomisk virksomhed

Informationsmøde om reglerne vedr. etablering og drift af socialøkonomiske virksomheder, herunder den særlige Registreringslov for Socialøkonomiske virksomheder.

Mandag den 8. oktober kl. 16-17.30 på KaffeFair, Strandvejen 19, Aalborg

Danmarks førende jurist på området, Line Barfod orienterer om muligheder og krav for at være RSV. Relevant viden for iværksættere, socialøkonomiske virksomheder og deres ledere, økonomimedarbejdere, bestyrelsesmedlemmer m.fl.
Se mere på  www.socialoekonominordjylland.dk