Forfatter og fordragsholder Jonathan LøwKom og hør Jonathan Løws sprudlende oplæg om virksomheder med noget på hjerte

Hør også om de mange spændende Socialøkonomiske virksomheder og initiativer, der er i Nordjylland, når Socialøkonomi Nordjylland byder indenfor til spændende oplæg på ”Grøn scene” og markedsstemning på Bæredygtighedsfestival 2018

Fredag den 14.-9. kl. 12.30-16.30

Jonathan Løw - Find dit hvorfor
Forestil dig en verden, hvor næsten alle mennesker står op og glæder sig til at gå på arbejde. En verden hvor de oplever tillid og værdsættelse i løbet af arbejdsdagen, og hvor de kommer hjem og føler sig inspireret og motiveret. En verden hvor arbejdsmarkedet også kan rumme mennesker, der har det svært i livet, og hvor virksomheder løser væsentlige problemer i verden og trives ved at gøre det.

Det kan måske lyde som en utopi, men for amerikaneren Simon Sinek er det den fremtid, vi som ledere, iværksættere og mennesker bør stræbe efter at skabe hver eneste dag. Det er muligt, hvis vi forstår, hvordan tillidsfulde relationer bygges, og hvis vi ikke kun italesætter hvad og hvordan, men også hvorfor.

Find dit hvorfor er et inspirerende og jordnært foredrag omkring at finde sit hvorfor som både individ og organisation. Den prisbelønnede danske serie-iværksætter Jonathan Løw leverer med humor og dybde de vigtigste budskaber fra Simon Sineks bestsellere indenfor området, og Løw deler desuden sine egne personlige erfaringer med at starte, lede og udvikle virksomheder med noget på hjerte.

Jonathan Løw har skrevet forordet til Simon Sineks seneste bog, der ligeledes bærer titlen Find dit hvorfor.
www.jonathanloew.dk

Det spændende program ser således ud:

  • 12.30: Socialøkonomisk marked – stande med informationer om de mange forskellige nordjyske tilbud og initiativer
  • 13.00-14.30: Grøn scene: Pitch af 5 spændende Nordjyske Socialøkonomiske virksomheder og mulighed for ”speeddating” med andre virksomheder om samarbejde omkring menneskelig bæredygtighed.
  • 14.30-15.00: Networking og pause med forfriskninger fra Cafe Smile
  • 15.00-16.00: Grøn scene: Inspirerende oplæg ”Find dit hvorfor” ved Jonathan Løw, forfatter og foredragsholder

Se mere om bæredygtighedsfestivalen

Bæredygtighed grøn scene

Deltagelse er gratis og vi håber at se rigtig mange til en festlig dag!

*Kontakt os, hvis du har lyst til at komme og præsentere DIN virksomhed i teltet!!